Студенттер тағамдардың сапалық көрсеткішін бағалады

16-18 қазан аралығында “Тағам және қайта өңдеу өндірістерінің технологиялары” жоғары мектебінің ТПР-43 топ студенттеріне «Макарон өндірісінің технологиясы» және «Нан өндірісінің технологиясы»,  ТПР-31 топ студенттеріне “Қайта өңдеу өндірістерінің жалпы технологиясы” пәндерінен практикаға бағытталған зертханалық сабақтары өткізілді.

Білім алушылар жергілікті макарон  және нан өнімдерінің  органолептикалық, физика-химиялық сапалық көрсеткіштерін бағалай отырып, алынған жергілікті макарон және нан өнімдерінің стандарт талаптарына жауап беретінін анықтады. Сабақты жоғары мектептің аға оқытушысы, PhD доктор Г.А.Умирзакова жүргізді.

090009, Қазақстан Республикасы, Орал қаласы, Жәңгір хан көшесі, 51
  • Ректор қабылдауы:8 (7112) 50 13 74
  • Кеңсе:8 (7112) 52 21 00
  • Қабылдау комиссиясы:8 (7112) 50 24 01
  • Е-мейл:zapkazatu@wkau.kz
Жаңалықтарға жазылу