28 қазан күні «Тағам және қайта өңдеу өндірістерінің технологиялары» жоғары мектебінің ТПП-41 ,ТПП-42 топ студенттері «Дегустациялық сараптау және органолептикалық бағалау» пәнінен «ШОКОЛАДТЫҢ ӘРТҮРЛІ ҮЛГІЛЕРІНІҢ КҮРДЕЛІ СЕНСОРЛЫҚ ПРОФИЛЬДЕРІ» тақырыбы аясында жоғары мектептің зертханасында практикаға бағытталған сабақтары өткізілді. Зертханалық сабақта шоколадқа органолептикалық бағалау жүргізіліп,5 баллдық шкала бағалау жүйесімен дегустаторлар өнімге баға беріп, сабақ барысында эксперттер өз қорытындыларымен бөлісіп талқыланды. Практикалық сабақты «Тағам және қайта өңдеу өндірістерінің технологиялары» жоғары мектебінің оқытушы,магистрі Жумагалиева А.С өткізді.
СТУДЕНТТЕРДІҢ ЗЕРТХАНАДАҒЫ ПРАКТИКАҒА БАҒЫТТАЛҒАН САБАҚТАРЫ
090009, Қазақстан Республикасы, Орал қаласы, Жәңгір хан көшесі, 51
- Ректор қабылдауы:8 (7112) 50 13 74
- Кеңсе:8 (7112) 52 21 00
- Қабылдау комиссиясы:8 (7112) 50 24 01
- Е-мейл:zapkazatu@wkau.kz
Жаңалықтарға жазылу