«Қытай мен Қазақстанда бидайды суарудың тиімді су үнемдеу технологиясын зерттеу» халықаралық жоба.
Тамақ өнеркәсібін дамытуды қамтамасыз ету мақсатында ББҚ, ферменттер, ұйытқылар, крахмал, майлар және т.б. өндірудің қазіргі заманғы технологияларын әзірлеу.
АҚШ консулдығы қаржыландыратын “Professional Development for Emerging Education Researchers: Field School in West Kazakhstan” жобасы.
Жарияланымдар
«Starch and starch products from wheat» – the journal of “Eurasian Technological University” Scientific journal – Алматы, 2016 ж.
«Мал шаруашылығы саласындағы цифрландыру – өндіріс тиімділігін арттыру факторы ретінде» -«Жасыл даму және Жібек жолы бойындағы елдердегі ұтымды ынтымақтастық» халықаралық ғылыми-зерттеу конференциясы, Солтүстік-батыс ауыл шаруашылығы және орман шаруашылығы университеті, 2019 ж.
Біліктілікті арттыру
ҚХР Ланчжоу университетінде “Тамақ қауіпсіздігі” бойынша зертханалық және практикалық тәжірибе, 2016 ж.
«Помология» бойынша халықаралық симпозиум, 2016 ж.
«Жасыл даму және Жібек жолы бойындағы елдердегі ұтымды ынтымақтастық» халықаралық ғылыми-зерттеу конференциясы, Солтүстік-батыс ауыл шаруашылығы және орман шаруашылығы университеті, 2019 ж.
Сертификаттар
«ISO 22000:2018 талаптарына сәйкес тамақ өнімдері қауіпсіздігінің менеджмент жүйесі», 16.10.2021 ж.
090009, Қазақстан Республикасы, Орал қаласы, Жәңгір хан көшесі, 51