Асангалиева Жазира Рахметоллаевна
Аға оқытушы, PhD докторы
Институттар

Жарияланымдары

  • Изтаев А. И., Станкевич Г. Н., Асангалиева Ж. Р. Бидайдың технологиялық қасиеттері мен сапасына ионозонды өңдеудің әсері, Астық өнімдері және құрама жем. – Одесса, №2 (54), Б.17-22. 2014.
  • Iztaev A.I., Kizatova .Zh., Stankevich G.N., Assangalieva Zh.R.  Impact of ion-ozon treatment technologies and cavitation on grain quality indices, Life Science Journal. – New York, 11 (8s). – Р. 268-27, 2014. http://www.lifesciencesite.com
  • Iztaev A.I., Shaimerdenova D.A., Assangalieva Zh.R. and Abzhanova Sh.A.   Kazakhstan Wheat as Raw Material for Deep Processing, Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. India,  6(6). Page 931-934, 2015.
  • Изтаев А.И. Асангалиева Ж.Р. Иoнooзoнды кавитацияланған жұмсақ бидaйдың қор белоктарының электрофорезі. АТУ Хабаршысы. – Алматы, 2015, №2. Б. 61-66
  • Iztaev A.I., Influence of ion-ozone cavitation processing on the amino acid structure of wheat grain, Biology and Medicine. 2016. Т. 8. № 1. С. BM-161-16. URL: http://omicsonline.com/open-access/biology-and-medicine.php Research Paper Indexed by Citefactor Index – 237 
  • Асангалиева Ж.Р., Жазықбаева Ғ. М. Бидай тұқымын себу алдында кавитация өрісінде және кавитациясыз ионозон–ауа ағынымен өңдеу. XVII Халықаралық ғылыми-практикалық конференцияның мақалалар жинағы, I Бөлім Мәскеу: ≪Ғылыми-баспа орталығы ≪Өзектілігі.РФ≫, 2018. – 164 б. с. 6-7 ISBN 978-5-6041679-6-0
  • G A Umirzakova, Zh R Assangaliyeva and B Zh Ryskaliyeva,  The effect of legume crops on the quality of pasta made of soft wheat flour. IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science 979 (2022) 012032
  • IOP Publishing doi:10.1088/1755-1315/979/1/012032

Монографиялар, оқулық, оқу құралдарын басып шығару:

  • Изтаев А.И., Кулажанов Т.К., Маемеров М.М.,  Изтаев Б.А., Сарлыбаева Л.М., Асангалиева Ж.Р. Монография. Алматы: ТОО «Издательство LEM», – 172 с. ISBN 978-601-239-382-8, 2015.
  • Жазыкбаева Г.М., Асангалиева Ж.Р. Қайта өңдеу өндірістері кәсіпорындарының технологиялық жабдықтары. Оқу құралы. Орал, 2018. ISBN 978-601-319-093-8
  • Чинарова Э.Р., Асангалиева Ж.Р., Айтмуханова З.М., Исимов А.М. Орыс-ағылшын кәсіби терминологиялық сөздігі. «Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлы-техникалық университеті» РМК, 2015ж.

Біліктілік арттыру

  • «Improvement of professional English communication skills for teachers», Алматы қ., ағылшын курсы, 16 қаңтар – 25 мамыр, 2018 ж.
  • «HACCP-өнім қауіпсіздігіне әсер ететін қауіпті факторларды бағалау және басқару», сертификат №21.023/01, Астана, 13-25.09.2021 ж. (72 сағат)
090009, Қазақстан Республикасы, Орал қаласы, Жәңгір хан көшесі, 51
  • Ректор қабылдауы:8 (7112) 50 13 74
  • Кеңсе:8 (7112) 52 21 00
  • Қабылдау комиссиясы:8 (7112) 50 24 01
  • Е-мейл:zapkazatu@wkau.kz
Жаңалықтарға жазылу