1.Гумарова А.К., Койшиева Ж.Ж., Талапова Г.К., Кариева Т.С., Аллабергенов А.Б., //«Функционалды бағыттағы сүтқышқылды өнімдерін өңдеуде өнімдердің сапасы мен қауіпсіздігін көтеру»//«Экология, топырақтану және егіншіліктің заманауи жетістіктері» халықаралық ғылыми-практикалық конференциясы. Көкшетау қ. 2019ж., 191-204 б.
2.Гумарова А.К., Абылгазинова А.Т., Қойшиева Ж.Ж. // Емдік-функционалдық бағыттағы жаңа сүтті сүзбе десертінің рецептурасын әзірлеу және қауіпсіздік параметрлерін зерттеу// Dulaty University хабаршысы -2021 ж., №1, –Б 34-40
3.Қойшиева Ж.Ж. // «БЕРЕКЕ» ЖШС өндірісіндегі 9% сүзбенің HACCP жүйесі процесінде сыни бақылау нүктелерін анықтау //«Ғылым және білім» ЗКАТУ им.Жангир хана -2021ж., –Б 136-142
4. Оразов А.Ж., Абылгазинова А.Т., Қойшиева Ж.Ж., Жалғасбаева М.Т. Дәстүрлі емес шикізаттан жасалған начос технологиясын әзірлеу және сапалық көрсеткіштерін зерттеу // Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. -2023ж. -№1. –Б. 144-151
5. А.Т. Абылгазинова, А. Ж. Оразов, А. С. Жумагалиева, Ж. Ж. Қойшиева // Разработка плана НАССР на первичную переработку мяса в АПК «ШАМШЫРАК» // Шәкәрім университетінің хабаршысы. -2024ж., № 2 (14) -Б 113-121