Рамазанова А.С., Мусаева С.Ж. Принципы Создания Функциональных Продуктов Питания / ІЗДЕНІС Жаратылыстану және техника ғылымдарының сериясы: ISSN-1560-1730 №3.2020.
2.Рамазанова А.С., Мусаева С.Ж. Түйе етінің негізінде функционалды шұжық өнімін алу. “Қазақстан жоғары мектебі”- “Высшая школа Казахстана” – “Higher education in Kazakhstan” 2/ 2020.
Жумагалиева А.С. «Көп компонентті шұжық өнімдерін жасау принциптері», «Ғылым, зерттеулер, білім: даму тенденциялары» атты халықаралық ғылыми – практикалық конференция №2 (75) 2024 журналға қосымша №1,2024 жинағы.
А.Т. Абылгазинова, А.Ж. Оразов, А.С. Жумагалиева, Ж.Ж. Қойшиева. «ШАМШЫРАҚ» АӨК-ДЕ етті алғашқы өңдеуге арналған хассп жоспарын әзірлеу. Шәкәрім университетінің хабаршысы техника ғылымдар ғылыми журнал № 2 (14) 2024 Семей, 2024
«Шұбат құрамындағы сүтқышқылды бактериялар мен ашытқыларды идентификациялау» А.Ж.Оразов., А.С.Жумагалиева., Ж.Ж.Қойшиева., Л.А.Надточий ISBN 2308-9865 eISSN 2959-7994 Механика және технологиялар/Ғылыми журнал 2024, №3 (85) Б.128-139
Повышение квалификации
ТОО «Максимовский продукт». Сертификат о прохождении стажировки. Астана,2018г
№ 00460 Сертификат о повышении квалификации «Университет 4.0. Цифровая трансформация» Международная онланй-стажировка «Модели и технологии воспитания в международных образовательных практиках университетеов», Технологического Университа Суинберн (Австралия) 2021 г.
«Дипломнан кейінгі білім беру бағдарламасы» «Оқытудың жеке тұлғалық және ұйымдастырушылық ерекшеліктері. ЖОО-ның білім беру үрдісіндегі оқытушы» № 5597 сертификат, Жәңгір хан атындағы БҚАТУ,2020 ж.
«Дипломнан кейінгі білім беру бағдарламасы» «Кәсіби қызметтегі ақпараттық-коммуникациялық технологиялар» № 5508 сертификат, Жәңгір хан атындағы БҚАТУ,2020 ж.
«Дипломнан кейінгі білім беру бағдарламасы» «Жетекшінің тұлғалық тиімділігі» № 5550 сертификат, Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2020 ж.
Менеджмент публикаций, № 5637 сертификат Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2020 ж.
Қашықтықтан оқытудағы заманауи технолгиялар № 5540 сертификат, Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2020 ж
№ № BA/1136 Сертификат о повышении квалификации «Главные метрики современной науки.Scopus Web of Science», Компания «Научные пубдикации -Publ.Science»,2021г.
Сертификат №21.026.024/01.с 14.10.2021-16.10.2021 прошла теоретическую подготовку в Astana Garant Consulting по программе «Система менеджмента безопасности пищевой продукции в соответствии с требованиями ISO 22000:2018».
Инструменты бизнес-менеджмента в стандартах ISO. 3-4 октябрь 2023 года. Сертификат об участий международной конференций. CERT Academy
West Startup Incubator” Сертификат о прохождений бизнес-инкубационную программу. ЗКАТУ им.Жангир хана,2023 сентябрь.
Certificate of achievement. For successful participation in theMasterclass Game approaches in learning: how not to get lost in broad daylight.,№Nº653649f232a8161938081c09.,2 academic hours. Belgian education council.,2023.
Educational quests, or The adventures of learning content.,№655c937f917f516ed806bc6f.2 academic hours. Belgian education council.,2023.
Game approaches in learning: how not to get lost in broad daylight. Nº 653649f232a8161938081c09. 2 academic hours. Belgian education council.,2023.
How to find journal for your article with Scopus. Certificate of Attendance. 1 hour. Researcher Academy On Campus, ELSEVIER.,2023.
Has attended the following.How to find journal for your article with Scopus. Certificate of Attendance. 1 hour. Researcher Academy On Campus, ELSEVIER.,2023.
Сертификат №095. Краткосрочный курс на тему «Машины и оборудованя для пищевой промышленности» в объеме 72 академических часа.г.Усть-Каменогорск.Научно-образовательный центр «Inn Science Asia».13.01.2024
090009, Республика Казахстан, город Уральск, улица Жангир хана, 51