Публикации
- Umirzakova G.A., Iskakova G.K., Chernykh V. Y., Bayisbayeva M.P., Muldabekova B.Zh. Improvement of macaroni products technology on the basis of flour from plant raw materials // Journal of Engineering and Applied Sciences. – 2017.- Vol.12, № 5- P. 1120-1125. (Scopus)
- Искакова Г.К., Умирзакова Г.А. Макарон өндірісінде қолданылған ұнтақталған қоспалардың тағамдық құндылығын және қауіпсіздігін бағалау, – ҚазҰТЗУ Хабаршысы, №1 (125), 2018.- C.155-162
- Искакова Г.К., Умирзакова Г.А. Ұнтақталған қоспалар қолданылған макарон өнімдерінің тағамдық құндылығы және қауіпсіздігі.- ҚазҰТЗУ Хабаршысы, №1 (125), 2018.- C.93-99
- Изтаев Б.А., Искакова Г.К., Умирзакова Г.А. Расширение ассортимента макаронных изделий за счет использования комбинированных систем сырья, -Вестник ВГУИТ, №1, Том.80, 2018, Воронеж.- С.173-180
- Умирзакова Г.А., Чинарова Э.Р Исследование жмыха семян рапса в технологии производства мучных кондитерских изделий, «Вестник КазНИТУ», №3, 2019 г.
- Изтаев Б.А., Искакова Г.К., Умирзакова Г.А. Обоснование применения обогащающих добавок из растительного сырья в производстве макаронных изделий Вестник ВГУИТ, №3, Том.81, 2019, Воронеж.- С.111-117
- Умирзакова Г.А., Асангалиева Ж.Р., Рыскалиева Б.Ж.The effect of legume crops on the quality of pasta made of soft wheat flour // Международной научно-практической конференции «Устойчивое развитие в сельском хозяйстве, экологическая безопасность и энергетическая эффективность» IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science 979 (2022) 012032 IOP Publishing https://doi.org/10.1088/1755-1315/979/1/012032
Издание монографий, учебник, учебного пособия:
- Электронный учебник: Ұнды кондитер өнімдерінің технологиясы: 5B072700- «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» және 5B072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» мамандықтарына арналған электронды оқу құралы, – ЗКАТУ имени Жангир хана, Уральск, 2019. ISBN 978-601-319-170-6
- Монография: Дәстүрлі емес шикізаттарды қолданып макарон өнімдері технологиясын жасау. – Монография – ЗКАТУ имени Жангир хана, Уральск, 2019. – 220 с. ISBN 978-601-319-159-1